OM POPL

Lidt mere...

Jeg skabte Popl, fordi jeg havde lyst til at være fleksibel i mit arbejde. Jeg er god til at hjælpe virksomheder med deres lokalebehov, men jeg er også kreativ, og god til at se muligheder mange andre steder. Det vil jeg udnytte. 


Med Popl kan jeg rådgive bredt på erhvervsejdomsmarkdet. Jeg siger gerne ja, hvis det er spændende og passer til mine kompetencer. Samtidig er det helt sikker at jeg siger nej, hvis ikke det er et match. Det er spild at både min og jeres tid, energi og penge. 


Connect gerne 

Adoor

Adoor er en mødeplatform hvor boligejere og boligkøbere kan møde hinanden direkte. Det er den digitale udgave af den gammeldags metode, hvor man som boligsøgende lægger en seddel i drømmehusets postkasse. Adoor blev stiftet i 2018 af Glen Mandsberg og jeg. I januar 2023 blev aktiviteterne i Adoor solgt til Brikk ejendomsmægler.


Sideløbende med Adoor, har jeg hjulpet en række virksomheder omkring deres lokaler. Jeg har på intet tidspunkt, været helt væk var erhvervsejendomsmarkdet.

2018 - 2022

Skanska Øresund

Hos Skanska arbejdede jeg med udlejning og udvikling. jeg var - blandt meget andet - ansvarlig for arbejdet med storkunder. Herunder væsentligtst at finde brugere til kommende projekter, som fx Scanport ved Amager Strand. Skanska er eminent til at spotte kommende attraktive områder.

2008 - 2012

2move

2move var og er Danmarks første og eneste uvildige lejerrådgivningsvirksomhed. Jacob Garder og jeg stiftede virksomheden, udfra en tro på at der var et stort markedspotentiale. Vi havde ret, og efter et par år have vi flere af landets største virksomheder som vores kunder. I 2018 solgte jeg min andel af 2move, til Jacob, som stadig driver en succesfuld virksomhed.

2013 - 2018